«Off» Μακ και Κάτσε

«Off» Μακ και Κάτσε

«Off» Μακ και Κάτσε

bet365

Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Ίβιτς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και λογικά χάνουν τον πρώτο αγώνα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, λόγω Euro, θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας στις 19/7, μια μέρα μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο Ίβιτς δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το πρώτο ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι προγραμματισμένο να γίνει μια εβδομάδα αργότερα, εκτός κι αν οι δύο ποδοσφαιριστές καταφέρουν σ’ αυτό το διάστημα να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμοι, κάτι που φαντάζει απίθανο.

Παράλληλα, είναι γνωστό σ’ ότι αφορά τον Μακ ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, ενώ κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση του Κάτσε, εάν κι εφόσον αποδειχθούν αληθινά και πραγματικά τα όποια σενάρια θέλουν ομάδες από την Ιταλία να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πρόβλημα με Μαλεζά

Η Τρίτη περιλάμβανε δύο προπονήσεις με την απογευματινή να πραγματοποιείται στο γήπεδο της Τούμπας και να ολοκληρώνεται με το πρώτο πρόβλημα τραυματισμού της χρονιάς.

Ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε από την προπόνηση με πόνο στους πλάγιους κοιλιακούς εξαιτίας χτυπήματος που δέχτηκε πάνω στη φάση, αλλά όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία».

Την Τετάρτη (29.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί μόνο στις 09.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τον Ίβιτς ν’ αφήνει ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα