Έφτασε ο Ιμπάρμπο για Παναθηναϊκό!

Έφτασε ο Ιμπάρμπο για Παναθηναϊκό!

Νίκος Μαρούδας
Έφτασε ο Ιμπάρμπο για Παναθηναϊκό!

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, με τον Κολομβιανό επιθετικό να φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Την Τετάρτη οι εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί.

Συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Ρικάρντο Καλέρι, έφτασε στην Αθήνα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Κολομβιανός επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους» και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί. Ο Ιμπάρμπο αν όλα πάνε καλά θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον Ιβάνοφ που ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη να είναι η πρώτη. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, ο Κολομβιανός μόλις υπογράψει θα ταξιδέψει για το Τέγκελε της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού». Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ήρθε μέσω Φρανκφούρτης με σύνολο ταξιδιού από την Κολομβία τις 35 ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα