Τα μεταγραφικά δεδομένα για Ολυμπιακό

Τα μεταγραφικά δεδομένα για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τα μεταγραφικά δεδομένα για Ολυμπιακό

bet365

Ο Γκουαϊτα είναι μέσα στους τρεις κίπερ που έχει στην λίστα του ο Ολυμπιακός και ο Ντε Λα Μπέγια σε αυτήν για τους αριστερούς μπακ με προοπτική να κλείσει. Υπογράφει άμεσα ο Λαϊφης. Επιμονή Ισπανών για Πιάτι.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού προχωράει και ο στόχος είναι το αργότερο μέχρι την προετοιμασία στο Βέλγιο να υπάρχει και νέος τερματοφύλακας και ένας ακόμα αριστερός μπακ, ασχέτως με το τι θα συμβεί με τον Μαζουάκου. Σχετικά με τους τερματοφύλακες από τον πειραϊκό σύλλογο προκύπτει πως ο Γκουαϊτα απασχολεί και είναι η Νο3 επιλογή. Υπάρχουν ακόμα δύο που εξετάζονται.

Παράλληλα πως οι περιπτώσεις των Σεβτσένκο και Τιτόν δεν θα προχωρήσουν και ότι ο Κουεγιάρ δεν απασχολεί. Για τον αριστερό μπακ ο Ντε Λα Μπέγια παραμένει ένας δυνατός στόχος. Δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά μπορεί να επέλθει το deal μέχρι την επόμενη εβδομάδα και να αποτελέσει ένα νέο απόκτημα της ομάδας. Το θέμα δείχνει να έχει... κολλήσει κάπως στο οικονομικό ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον άλλα δύο ονόματα για αυτήν την θέση. Ο Ντε Λα Μπέγια πάντως αυτήν την στιγμή φαίνεται να έχει προβάδισμα σε σχέση με άλλους. Να είναι το φαβορί. Και βέβαια η υπόθεση της απόκτησής του δεν έχει να κάνει με τον Μαζουάκου. Μπορεί ο Μαζουάκου να μην πουληθεί τελικώς αλλά ασχέτως αυτού θα αποκτηθεί και άλος αριστερός μπακ.

Ο εξτρέμ Πιάτι δεν φαίνεται να ενδιαφέρει, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας. Στην Ισπανία πάντως επιμένουν πως θα κλείσει. Ο Βίκτορ πάντως είχε την Τρίτη μεταγραφική συνεργασία με Κριστιάν Καρεμπέ και Χουάνχο Λορένθο που μετέβησαν στην Αυστρία και είδαν και την προπόνηση. Σχετικά με τον Λαϊφη θα υπογράψει εντός της ημέρας για να πάει δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης. Στον Ολυμπιακό πάντως θα περιμένουν και τον 1ο ευρωπαϊκό προκριματικό για να δουν το πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Είναι ένα ματς που τους απασχολεί πολύ και που σχετίζεται άμεσα με τον προγραμματισμό του συλλόγου. Οπως και να έχει μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται τελικές εξελίξεις και για αρ. μπακ και για κιπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα