Πολύ κοντά σε Γιουνές η Ξάνθη (vids)

Πολύ κοντά σε Γιουνές η Ξάνθη (vids)

Πολύ κοντά σε Γιουνές η Ξάνθη (vids)

Αλλαγή πλεύσης στην Ξάνθη καθώς ο Χαμζά Γιουνές δείχνει να κερδίζει στο νήμα τον Ταμούζ και να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μια ανάσα από το να συμφωνήσει με τους ακρίτες.

Το ότι η Ξάνθη αναζητά επιθετικό είναι δεδομένο. Οι ακρίτες είχαν ψηλά στην λίστα τον Τότο Ταμούζ, ωστόσο ο εκλεκτός για την θέση αυτή είναι άλλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο παίκτης που αναμένεται να κλείσει σύντομα είναι ο Τυνήσιος Χαμζά Γιουνές.

Ο 30χρονος επιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική της πατρίδας του και8 έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας καθώς έχει αγωνιστεί στην Πετρουλόλ όπως και ο Ταμούζ, ενώ αγωνίστηκε και σε Μπότεφ Πλόβντιβ και Λουντογκόρετς, πήγε στην πατρίδα του και στην Τρακτόρ ως δανεικός, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα ήταν η Κονκόρντια, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ξάνθη. 

Ο Γιουνές ξεκίνησε την καριέρα του από την Σφαχιέν έχοντας σε 135 παιχνίδια 46 γκολ, και στην Ετουέλ έπαιξε 22 φορές με 18 γκολ. ΟΙ επιδόσεις αυτές του άνοιξαν τον δρόμο για το εξωτερικό όπου με την Πετρουλόλ αγωνίστηκε σε 52 ματς στα δύο χρόνια που έμεινε και σκόραρε 34 φορές, παίρνοντας έτσι μεταγραφή για την Μπότεφ. Στην Βουλγαρία έπαιξε μισή χρονιά και σε 17 ματς είχε 7 γκολ, ενώ το άλλο μισό αγωνίστηκε στην Λουντογκόρετς όπου επίσης σε 17 ματς είχε 4 γκολ.

Younes Hamza HD | Skills & Goals |

Hamza Younes - Petrolul Ploiesti

Hamza Younes Highlights 2015

Best of internet