Μπακασέτας τριετίας... (gTV)

Μπακασέτας τριετίας... (gTV)

Μπακασέτας τριετίας... (gTV)

bet365

Την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον παίκτη να πηγαίνει στα γραφεία και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Λίγο μετά τις 6μ.μ ο Τάσος Μπακασέτας, μαζί με τον μάνατζερ του Γιάννη Ευαγγελόπουλο έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από μία ώρα συζητήσεων υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 23α γενέθλια του. Ένα συμβόλαιο που έχει διάρκεια τριών ετών όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» τονίζοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τάσος Μπακασέτας γεννήθηκε στις 28/6/1993 και ο τόπος καταγωγής του είναι η Νεμέα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Εκανε ντεμπούτο στη Super League στις 18/4/10 στον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρα Τρίπολης 2-0, σε ηλικία 16 ετών και 284 ημερών.

Δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο Φυλής το 2011 και στον Αρη το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκε στον Πανιώνιο, με τον οποίον αγωνίστηκε σε 42 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας και σημείωσε 12 γκολ.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην περασμένη σεζόν με 12 γκολ σε συνολικά 36 επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει υπάρξει μέλος της εθνικής Νέων (έπαιξε στον τελικό του ευρωπαϊκού Νέων 2012) και Ελπίδων και πλέον μετράει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών στα πρόσφατα φιλικά της Αυστραλίας».

Από το πρωί της Τρίτης, παρατηρήθηκε κινητικότητα μιας μια στόχος της Ένωσης ήταν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπακασέτα, ώστε από την αρχή της προετοιμασίας να τεθεί στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Όπως διαβάσατε και νωρίτερα σε ρεπορτάζ του gazzetta.gr ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τον Πανιώνιο επήλθε συμφωνία έτσι ώστε να μην χρειαστούν στην ΑΕΚ να περιμένουν ως τον Ιανουάριο, οπότε και θα έμενε ελεύθερος ο παίκτης. Ο Μπακασέτας βρέθηκε για περίπου μία ώρα στα γραφεία της Σπύρου Λούη κι αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα