Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης

Θοδωρής Βασίλης
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και με την βούλα είναι ο Χρήστος Δώνης ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο δανεικός επιβεβαιώνοντας πλήρως το gazzetta.gr που σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον.

Την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα αποκτώντας τον Χρήστο Δώνη, την μεταγραφή του οποίου σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr. Το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) ο 22χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό να τον παραχωρεί με την μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν στους Ηπειρώτες, με τον ΠΑΣ να έχει οψιόν αγοράς 150.000 ευρώ. Ο 22χρονος μέσος αναμένεται άμεσα να αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου ο «Άγιαξ» πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Μετά τον Δώνη, ο ΠΑΣ φουλάρει και για την απόκτηση του Ζάιρο από τον ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα