Στο Αγρίνιο ο Τσοκάνης

Φώτης Καρακούσης
Στο Αγρίνιο ο Τσοκάνης

bet365

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Παναιτωλικού ο Τάσος Τσοκάνης.

Με την φανέλα του Παναιτωλικού θα αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, από την νέα χρονιά ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αγρίνιο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Τα «καναρίνια» είχαν αρχικά στόχο να φέρουν ξένο παίκτη στην θέση του, όμως δεν δεν βρήκαν κάποια περίπτωση στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και έτσι προτίμησαν μία... δοκιμασμένη λύση από το εσωτερικό.

Ο 25χρονος, που μπορεί να παίξει σε όλη την αριστερή πλευρά, είτε ως αμυντικός, είτε ως μέσος και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, με την φανέλα των οποίων είχε 27 συμμετοχές σε δύο σεζόν.

Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τον Ηρακλή Ψαχνών, την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με 43, 21 και 24 συμμετοχές αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα