Σε συνθήκες… Ολλανδίας

Σε συνθήκες… Ολλανδίας

Σε καιρικές συνθήκες που παρέπεμπαν κατά πολύ σε ολλανδικό καιρό, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. 

Σε συνθήκες… Ολλανδίας

«Η σύντομη διαδρομή από τ’ αποδυτήρια στο γήπεδο είχε για πρώτη φορά τη γνώριμη ηχητική υπόκρουση. Το δυνατό σφύριγμα του αέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρωινό δελτίο Τύπου της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προπόνηση της Τρίτης (28/6) ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. «Το πρώτο σκέλος ήταν αφιερωμένο στη λειτουργική δύναμη μέσω κυκλικής άσκησης με πολλούς σταθμούς και το δεύτερο στην τακτική. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αριθμητικού μειονεκτήματος και πλεονεκτήματος με τον Βλάνταν Ίβιτς να τους εξηγεί πως πρέπει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο κατά περίσταση».

Όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ο Έρικ Σάμπο πέρασε από εργομετρικά, ενώ ο Γιάννης Σκόνδρας έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο εξαιτίας ενός χτυπήματος και το απόγευμα της Τρίτης (28/6) θα προπονηθεί κανονικά.

Best of internet