Ζοζούλια: Χαμένος στη… μετάφραση!

Ζοζούλια: Χαμένος στη… μετάφραση!

Ζοζούλια: Χαμένος στη… μετάφραση!

bet365

Ο Ρόμαν Ζοζούλια φαίνεται να «αλλάζει στάση» και ξαφνικά (;) να προβάλλει, όπως λένε, νέες οικονομικές απαιτήσεις! Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ κάνει δεύτερες σκέψεις κι όχι ο Ουκρανός φορ…

Η απόκτηση του Ρόμαν Ζοζούλια ήταν ευθύς εξαρχής μια «μυστήρια περίπτωση», λόγω πλήθους ερωτηματικών, που δημιουργούσαν όχι μόνο η εξάμηνη τιμωρία του από την ΠΟ της Ουκρανίας, αλλά και κάποια άλλα «μικρά γράμματα», που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα προχωρήσει με «αμοιβαίες υποχωρήσεις» και από τις δύο πλευρές.

Πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να συνδυάσουν την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση μ’ αυτή του Ματέους. Όμως, δεν είναι καθόλου ίδιες περιπτώσεις. Ο Μίχελ έδειξε να έπαθε και να έμαθε, ο επίσημος ΠΑΟΚ κράτησε μια εντελώς διαφορετική στάση, σε αντίθεση με τον Ζοζούλια ο οποίος φαίνεται ότι… χάθηκε στη μετάφραση.

Ο Ουκρανός φορ με τις δηλώσεις του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, έδειξε μια βεβαιότητα για την ολοκλήρωση των επαφών, που είχε αναλάβει αποκλειστικά να κάνει ο Λούμπος Μίχελ με τον ίδιο και τον ατζέντη του. «Είναι θέμα χρόνου», είπε, «να υπογράψω στον ΠΑΟΚ».

Όμως τα πράγματα δεν ήταν από την αρχή τόσο ρόδινα, όσο τα άκουγε ο απλός οπαδός του «Δικεφάλου» από το στόμα του ίδιου του πρωταγωνιστή. Ουδέποτε υπήρξε συμφωνία, ουδέποτε ο Σλοβάκος πρόεδρος, μετά τις αρχικές συζητήσεις, μπήκε στην τελική ευθεία της μεταγραφής κάτι το οποίο γνώριζε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Είναι θέμα χρόνου και σχεδόν σίγουρο, ο Ζοζούλια και ο μάνατζερ του, με τον οποίο ο Μίχελ έχει ανοίξει πολλές παρτίδες τελευταία, να αλλάξουν τακτική. Πως; Προβάλλοντας «νέες οικονομικές απαιτήσεις» (έστω κι αν τη Δευτέρα ο ίδιος ο παίκτης έλεγε ότι έριξε δύο φορές κάτω το κασέ του…) και εμφανίζοντας προτάσεις από άλλες ομάδες (έστω κι αν μέχρι τη Δευτέρα τις απέρριπτε λόγω του κόσμου του ΠΑΟΚ…), όπως της… Τράμπζονσπορ! Ίδωμεν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα