«Σα να μιλάς σε τοίχο»

«Σα να μιλάς σε τοίχο»

«Σα να μιλάς σε τοίχο»

bet365

Απουσία του Βαγγέλη Πλεξίδα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις διαφορές που υπάρχουν με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και άλλα... καυτά θέματα των «βυσσινί».

Απόντος του Βαγγέλη Πλεξίδα έδωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μίλησε για περίπου 1,5 ώρα στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε, τόσο στο θέμα της δικαστικής διαμάχης για τα Δένδρα, όσο και σε αγωνιστικά ζητήματα.

Ο Κούγιας έδωσε στους δημοσιογράφους αρχείο 300 σελίδων με τις συναλλαγές της ΠΑΕ από τότε που ανέλαβε ο ίδιος και στάθηκε στις ληξιπρόθεσμες οφειλές της διοίκησης Πλεξίδα. Σημείωσε ότι υπάρχει οικονομική διαφορά 105 χιλιάδων με την εταιρεία του δεύτερου. Ωστόσο, υποστήριξε ότι παρότι δεν είναι αναγκασμένος, λόγω συμψήφισης νέων χρεών προς τρίτους, θα πληρώσει την προσεχή εβδομάδα 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 45 σε δύο δόσεις ως τον Νοέμβριο. Όπως εξήγησε, η καθυστέρηση οφείλεται στις εγγυήσεις που ζήτησε για να μη χαθούν τα χρήματα αυτά.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε ότι η προηγούμενη ιδιοκτήτρια εξοφλήθηκε από την εταιρεία του τον Σεπτέμβριο. Ανέφερε όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που διεκδικούσαν χρήματα και στάθηκε στον Σαλίμ Τοάμα, για τον οποίο η θεσσαλική ομάδα βγήκε νικήτρια από το CAS και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την άδεια. Όσο για τις επαφές με τον Πλεξίδα, είπε: «Είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Επιχειρηματολογείς, του δείχνεις έγγραφα κι αυτός κάνει πως δεν καταλαβαίνει», ενώ επεσήμανε ότι έβγαλε κόμπλεξ λόγω της αποτυχίας του στο θέμα αδειοδότησης. Τον κατηγόρησε ακόμα ότι συμμάχησε με εχθρούς της ΑΕΛ και επηρέασε την κρίση του διευθυντή αδειοδοτήσεων. Ωστόσο, ανέφερε ότι: «Η ΑΕΛ έχει τον πιο υπέροχο φάκελο» και προέβλεψε ότι σίγουρα οι «βυσσινί» θα πάρουν άδεια, ίσως και σε πρώτο βαθμό.

Δήλωσε ακόμα ο Κούγιας στενοχωρημένος για την ανακοίνωση των βετεράνων σχετικά με την απομάκρυνση Τσιώλη, αλλά και για το θέμα με τα Κύπελλα, ενώ επιτέθηκε στον Καρδιτσιώτη προπονητή. Τον κατηγόρησε για οικογενειοκρατία και υποστήριξε ότι ήθελε να βολέψει τους συγγενείς του. Φυσικά, επιτέθηκε και σε δημοσιογράφους, γιατί: «έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανασκαφής τάφων για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους».

Ακολούθως ο μεγαλομέτοχος υποστήριξε ότι ο Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν ανασφαλείς για τα Δένδρα μετά τα δημοσιεύματα και επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι μεταγραφές αεροδρομίου παρότι αυτό ίσως έχει επίπτωση στα διαρκείας, αλλά θεωρεί ότι η ΑΕΛ θα κερδίσει τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που θα παίζει. Αναφερόμενος, τέλος, στον Πηλαδάκη, εξέφρασε την έκπληξή του για την αύξηση των απαιτήσεών του, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να στερήσει από τον κόσμο να παρακολουθεί την ΑΕΛ στο AEL FC Arena.

Πηγή: sportlarissa.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα