«Πρόταση Ολυμπιακού για Σούνκε»

«Πρόταση Ολυμπιακού για Σούνκε»

Gazzetta team
«Πρόταση Ολυμπιακού για Σούνκε»

bet365

Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακός να έκανε πρόταση στην Εστουδιάντες για τον Σούνκε, αλλά η ομάδα από τη Λα Πλάτα αρνήθηκε λόγω άρνησης του παίκτη.

Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Σούνκε της Εστουδιάντες. Ωστόσο, από την Αργεντινή λένε ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πρόταση για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, με την ομάδα της Λα Πλάτα να αρνείται κατόπιν επιθυμίας του παίκτη να παραμείνει στο σύλλογο.

Η προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας ανέρχεται στο 1.500.000 δολάρια, αλλά ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν αρνήθηκε όχι επειδή δεν του αρκούσαν τα χρήματα, αλλά γιατί ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στο σύλλογο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο «Γαύρος», επικαλούμενος πληροφορίες από την Αργεντινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα