Οι νέες αποκαλύψεις της «Δίκης»

Gazzetta team
Οι νέες αποκαλύψεις της «Δίκης»

bet365

Ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία του Σάββα Θεοδωρίδη, την οποία έχει καταγράψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ, όπου ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίζεται να τονίζει σε επόπτη πως ο ίδιος τον έβαλε στη λίστα διαιτητών, εμφάνισε τη τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη Στον ΣΚΑΪ».

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ τον Μάϊο του 2012 και παρουσίασε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», εμφανίζεται να συζητά για θέματα διαιτησίας, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστική του φράση προς επόπτη, στον οποίο φέρεται να τονίζει «Εγώ σε έβαλα στη λίστα... όταν σε φιλικό ματς αφήνεις και τρώμε δύο μέτρα γκολ οφσάιντ».

Στη συνέχεια της συνομιλίας για θέματα διαιτησίας ο Σάββας Θεοδωρίδης εμφανίζεται επίσης να αναφέρει πως «είναι για το μέλλον αυτό που του ‘κανα», αλλά και ότι «αυτοί με το πρώτο μπαμ που θα τους κάνεις, χεστ...ανε… τελείωσε...».

Παράλληλα σε άλλη συνομιλία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού που έχει επίσης καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, ο Σάββας Θεοδωρίδης εμφανίζεται να συνομιλεί με πρόεδρο άλλης ΠΑΕ, στον οποίο τονίζει πως ο γυμναστής Μουρίκης του ζήτησε να μεσολαβήσει για να αναλάβει ρόλο στην Εθνική ομάδα.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίζεται να του τόνισε πως «εγώ και ο κ. Βαγγέλης θα σε στείλουμε και δεν κωλώνουμε πουθενά».

 

Τελευταία Νέα