Μποτία: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Μποτία: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Δημήτρης Τομαράς
Μποτία: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία ως αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το πρώτο φιλικό με την SV Horn για την ομάδα και την συνέχεια.
Ο Ισπανός στόπερ είπε στο κανάλι του Ολυμπιακού για:
Τα πρώτα συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό της ομάδας: «Για εμάς ήταν ακόμα μια προπόνηση, απλά πρέπει να αλλάξουμε λίγο το μυαλό μας, γιατί είναι ματς και πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τώρα το ενδιαφέρον είναι να είμαστε σε μια καλή φυσική κατάσταση και να κάνουμε σωστά πράγματα και πιστεύω πως σήμερα κάναμε σωστά πράγματα και μέσα στην προπόνηση αλλά και στον αγώνα».
Το γεγονός πως αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είμαι περήφανος που σήμερα ήμουν αρχηγός του Ολυμπιακού. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η δουλειά. Να συνεχίσουμε να είμαστε όπως πρέπει, όταν θα ξεκινήσει η χρονιά. Όπως είπα και πριν, είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός και θέλω να γίνω σαν τους άλλους αρχηγούς του Ολυμπιακού».
Την πρώτη εικόνα για την προετοιμασία στην Αυστρία μέχρι στιγμής: «Δουλεύουμε πολύ καλά πιστεύω. Έχει έρθει ένας καινούριος προπονητής και θέλουμε χρόνο για να μάθουμε τις ιδέες που θέλει να περάσει στην ομάδα. Αλλά πιστεύω πως όλοι μας, μέσα από την δουλειά, θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα