Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες στον Λεβαδειακό

Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες στον Λεβαδειακό

Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες στον Λεβαδειακό

Πρώτη προπόνηση και για τον Λεβαδειακό την Δευτέρα, με την ομάδα της Βοιωτίας να ξεκινά την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες...

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό στάδιο.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας κ. Dostanić και το πρόγραμμά της περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, ενώ οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις και θα περάσουν από εργομετρικά.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 12 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 26, ενώ στις 30 θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Α.Ε. Λάρισας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας, δήλωσε αμέσως μετά: «Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες για να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά. Δεν βιαζόμαστε. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχουμε επικεντρωθεί στο να αποκτήσουμε πολύ ποιοτικούς και καλούς παίκτες εκεί που χρειαζόμαστε».

Best of internet