Πρώτη με όνειρα για Αστέρα (pics)

Gazzetta team
Πρώτη με όνειρα για Αστέρα (pics)

bet365

Με όνειρα η δέκατη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα να είναι η καλύτερη όλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα η πρώτη στον Αστέρα Τρίπολης.

Σημαντική η φετινή χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες θα συμπληρώσουν όχι μία και δύο αλλά δέκα χρονιές στην Σούπερ Λίγκα και θέλουν να το γιορτάσουν με την καλύτερη θέση που έχουν πάρει στην ιστορία τους. Σήμερα Δευτέρα έγινε η επίσημη πρώτη και η αισιοδοξία πως όντως φέτος μπορεί η ομάδα να πετύχει πολλά ήταν έντονη.

Το παρών έδωσε ο εκ των ιδιοκτητών Γιάννης Καϋμενάκης, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο να τονίζει πως η δέκατη χρονιά θα πρέπει να τελειώσει με ένα τρόπαιο. Δίπλα στους παίκτες βρέθηκαν και περισσότεροι από 200 φίλοι των Αρκάδων, με τους Καλτσά, Τζουκαλά, Τσιλιανίδη. Σεφί και Κώτσιρα, τα νέα αποκτήματα δηλαδή, να συγκεντρώνουν επάνω τους τα περισσότερα βλέμματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα