Τακτική, Σάμπο και… Μπεκάλι

Τακτική, Σάμπο και… Μπεκάλι

Τακτική, Σάμπο και… Μπεκάλι

bet365

Ακόμη μια μέρα προετοιμασίας πέρασε για τον ΠΑΟΚ με το τέλος της απογευματινής προπόνησης στην οποία έδωσε το «παρών» και ο Έρικ Σάμπο. Νέες δηλώσεις Μπεκάλι για Βαρέλα.

Μετά την πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ο Βλάνταν Ίβιτς υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, κάτι που θα επαναληφθεί και την Τρίτη (28/6).

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αρχίζει να επικεντρώνεται (και) στην τακτική με τον να θέλει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του τα στοιχεία του παιχνιδιού που θεωρεί πως πρέπει να έχει η ομάδα.

Αυτή τη φορά η τακτική ήταν ακόμα πιο στοχευμένη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να καλούνται – ανά ζώνες – να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται», αναφέρει η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου της απογευματινής προπόνησης.

Επέστρεψε λίγο πριν φύγει ο Σάμπο

Στην προπόνηση της Δευτέρας το νέο πρόσωπο, ήταν ο Έρικ Σάμπο , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Σλοβάκος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τις επόμενες μέρες θ’ ανεβάσει ρυθμούς για να φτάσει τους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά αν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του σε κάποια από τις ομάδες με τις οποίες συζητάει ο ΠΑΟΚ.

Νέες δηλώσεις Μπεκάλι για Βαρέλα

Με νέες δηλώσεις ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, συνέχισε τα παιχνίδια τακτικής στο θέμα της παραχώρησης του Φερνάντο Βαρέλα, που ένα μεγάλο κομμάτι του ρουμανικού Τύπου, τη θεωρεί τελειωμένη για τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορούν να με πιέσουν για μεταγραφή κάποιοι παίκτες που είναι πληρωμένοι μέχρι την τελευταία μέρα. Είναι αυτοί υποχρεωμένοι να παίζουν μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου τους. Θέλω 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Βαρέλα. Δεν με νοιάζει τι επιθυμούν. Έχουν συμβόλαιο με τη Στεάουα, παίζουν εδώ και πρέπει να είναι υγιείς», δήλωσε στην ιστοσελίδα «fanatik.ro».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα