Κομπίνες αλά... Μίτσελ πριν την Χορν

Κομπίνες αλά... Μίτσελ πριν την Χορν

Δημήτρης Τομαράς
Κομπίνες αλά... Μίτσελ πριν την Χορν

bet365

Οι κομπίνες του Βίκτορ που θύμισαν εποχή Μίτσελ κι οι 11άδες στις ασκήσεις που δοκίμασε πριν το φιλικό με την Χορν. AΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΑΝΓΚΕΝΦΕΛΝΤ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στις 11 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Λάνγκενφελντ, πριν το πρώτο φιλικό με την Χορν (19:00, NS1).

Εκεί, ο Βίκτορ δοκίμασε δύο 11άδες, ενώ ακολούθησαν και ασκήσεις τακτικής - ανάπτυξης, κυκλοφορίας και πίεσης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα... πλάγια. Μία κομπίνα, που είχαμε δει και στην προετοιμασία επί εποχής Μίτσελ δοκίμασε ξανά ο Ισπανός.

Σεμπά, Φιγκέιρας, Μπέρτος και Μανθάτης ήταν αυτοί που μεταξύ άλλων εκτελούσαν τα πλάγια και κατόπιν συνεργασίας έβγαζαν σέντρα με σκοπό να τελειώσει η φάση από τους φορ.

Αργότερα, οι Βίκτορ, Λάρα, Ρομπέρτο και ομοιώματα παικτών ήταν οι... αντίπαλοι της 11άδας που απαρτίζονταν από τους: Καπίνο / Χουτεσιώτη (τους άλλαζε το τεχνικό τιμ), Βούρο, Μποτία, Φιγκέιρας, Μαζουάκου, Μπουχαλάκη, Ρέτσο, Πάρντο, Μανθάτη, Φορτούνη και Πουλίδο. Οι εν λόγω 11 δούλεψαν πάνω στην πίεση και στην ανάπτυξη. Οι Βούρος και Μποτία ήταν τα στόπερ, άκρα άμυνας με Μαζουάκου και Φιγκέιρας, κέντρο με Μπουχαλάκη και Ρέτσο, επιτελικός ο Φορτούνης, πλάγιοι επιθετικοί οι Πάρντο και Μανθάτης και φορ ο Πουλίδο.

Η άλλη 11άδα αποτελούνταν από τους: Στρέζο / Χουτεσιώτη (τους άλλαζε ο Βίκτορ), στην άμυνα ήταν οι Μπέρτος, Σιόβας, Γούτας και Τσιμίκας. Κασάμι και Ανδρούτσος ήταν στο κέντρο και οι Γιαννιώτας - Σεμπά στα άκρα, με τον Τσόρι να είναι πίσω από τον ορεξάτο από την αρχή της προετοιμασίας Ολαϊτάν.

Την ίδια στιγμή ένα άλλο γκρουπ δούλευε πάνω σε ασκήσεις δύναμης και ενδυνάμωσης. Η προπόνηση έκλεισε με μια άσκηση σαν δίτερμα πάλι πάνω στην κυκλοφορία και την πίεση, όπου σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά ο Σιόβας. Η προπόνηση κράτησε λίγο περισσότερο από 1,5 ώρα και έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με κρύο και υγρασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα