Ανανέωσε με Μπολάκη ο ΟΦΗ

Ανανέωσε με Μπολάκη ο ΟΦΗ

Ανανέωσε με Μπολάκη ο ΟΦΗ

bet365

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι και την νέα σεζόν ο Μανόλης Μπολάκης.

Την πρώτη ανανέωση ενόψει της νέας σεζόν, ολοκλήρωσε η ομάδα του ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Μανόλη Μπολάκη.

«Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ ξεκίνησαν απο τα παιδιά που προέρχονται απο το σύλλογο. Ο Μανόλης Μπολάκης, μετά απο συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη, είναι ο πρώτος παίκτης απο το ρόστερ που κέρδισε την άνοδο απο την Γ' στην Β' Εθνική, που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τριών ετών.

«Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ»

Ο Μανόλης Μπολάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr, ανέφερε για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη. Είχα πεί και πέρσι τέτοιο καιρό, ότι μένω στην ομάδα, γιατί θέλω να αγωνιστώ ξανά με αυτήν στην Σούπερ Λίγκ. Φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Football league και εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή, να μιλάμε για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Για τους δικούς του στόχους, για τη νέα περίοδο, ο Μπολάκης ανέφερε ότι «στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο. Θα προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να καθιερωθώ στην ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι και απο εκεί και πέρα, όλα θα έρθουν» ανέφερε ο Μπολάκης.

Mετά την μεταγραφή του Μάριου Ογκμποε απο τον Φωστήρα, η κίνηση με τον Μανόλη Μπολάκη, είναι η δεύτερη που γίνεται στο ρόστερ του ΟΦΗ και το βέβαιο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν και άλλες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα