Βαρέλα: «Τελειώνει αυτή την εβδομάδα»

Βαρέλα: «Τελειώνει αυτή την εβδομάδα»

Βαρέλα: «Τελειώνει αυτή την εβδομάδα»

bet365

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει, τα περί συμφωνίας με την Στεάουα για τον Φερνάντο Βαρέλα, οι Ρουμάνοι είναι σχεδόν σίγουροι…

«Αυτή την εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η σχεδόν βέβαιη πώληση του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ», γράφει η ιστοσελίδα fanatik.ro στο σημερινό ρεπορτάζ της γύρω από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών της Στεάουα, καθώς ο Μπεκάλι φαίνεται να μην αντιστέκεται στον… πειρασμό και να πουλάει και τον μέσο Τζουγκούρθα Χαμρούν σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πάνω κάτω τα ίδια αναφέρει και η gsp.ro στο δικό της ρεπορτάζ για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό: «Μετά τον Βαρέλα, ακόμη ένας παίκτης φεύγει! Πρόταση από την Σαουδική Αραβία για τον Χαμρούν».

Δείτε το χαρακτηριστικό και αποκαλυπτικό σημερινό πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης της gsp.ro για το θέμα των Βαρέλα και Χαμρούν:

Από τον ΠΑΟΚ τηρείται σιγή ιχθύος, ειδικά μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Ματέους, όχι μόνο για την υπόθεση του Βαρέλα, αλλά για όλα σχεδόν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Είναι κάτι που ο Μίχελ το θέλει και σχεδόν το απαιτεί, πλέον, στις διαπραγματεύσεις, ενώ κι ο Βαρέλα φαίνεται να είναι «δασκαλεμένος» και από την Κυριακή αποφεύγει να πει το παραμικρό.

Κι ας λένε για τον Πορτογάλο (με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι) ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Στεάουα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα