Η απάντηση του Πλεξίδα στον Κούγια

Η απάντηση του Πλεξίδα στον Κούγια

Η απάντηση του Πλεξίδα στον Κούγια

Στο κάλεσμα του Αλέξη Κούγια για ανοιχτό διάλογο, απάντησε με τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

Αναλυτικά:

«Έκπληξη προκαλεί από τη μια να υπάρχει πρόκληση για να βρεθεί λύση και από την άλλη να εξακολουθεί η ίδια τακτική εξύβρισης και κατασυκοφάντησης. Είναι προφανής η αναστάτωση και η ταραχή που σας δημιουργείται και όσες ανακοινώσεις και να κάνετε, τα προβλήματά σας δεν επιλύονται έτσι.

Φυσικά ατέρμονη και άσκοπη είναι, και το γνωρίζετε, αφενός η όποια δημόσια τοποθέτηση για την ουσία των διαφορών μας, που άλλωστε σε δημόσιες συνεδριάσεις θα επιλυθούν, και αφετέρου η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος με επικοινωνιακά τρικ. Αν θέλαμε να γίνει αυτό σε άλλους δημόσιους χώρους και με συνεντεύξεις θα το είχαμε πράξει και χωρίς την πρόσκλησή σας. Όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές, οφειλές, καταλοβές κλπ, όλα στην ώρα τους θα κριθούν και αξιολογηθούν. Η εταιρεία LA FARM έχει πολλές φορές δηλώσει ότι ούτε ζημίωσε, ούτε θα ζημιώσει την ΑΕΛ και έδειξε μεγάλη υπομονή και το απέδειξε αυτό και το αποδεικνύει.

Για την επιστολή - λιβελογράφημα τέλος, του προέδρου και διευθ. συμβούλου και αυτά που αναφέρονται για το πρόσωπό μου, θα μηνυθούν για τις ύβρεις, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους και την αξιόποινη συμπεριφορά τους.  Εύχομαι και ελπίζω ολόθερμα για το καλό της ΑΕΛ και δεν θα επανέλθω με ανακοινώσεις για κάτι που έχει δρομολογηθεί. Με εκτίμηση».

Best of internet