SV Horn - Ολυμπιακός 1-4

SV Horn - Ολυμπιακός 1-4

Δημήτρης Τομαράς
SV Horn - Ολυμπιακός 1-4

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με «τεσσάρα» τα φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας της Χορν (4-1), με τους νεαρούς Μανθάτη και Ρέτσο να δείχνουν πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία! Δύο γκολ ο Πουλίδο, από ένα Φορτούνης και Γιαννιώτας.
Σίγουρα ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού, η αυστριακή SV Horn, δεν ήταν τόσο ισχυρός ώστε να βγουν ασφαλή και πολύ ξεκάθαρα αποτελέσματα ωστόσο το νέο... αίμα του Ολυμπιακού φώναξε δυναμικά παρών. Ειδικά ο νεαρός εξτρέμ Μανθάτης με σούπερ α' μέρος. Αλλά και οι Ρέτσος, Ανδρούτσος και Τσιμίκας. Δύο γκολ ο Πουλίδο και μία μεγάλη φάση, φαουλάρα ο Φορτούνης και ένα τέρμα ο Γιαννιώτας για το 4-1 στο Axams. Συνολικά πάντως η ενδεκάδα του α' μέρους είχε πιο καλή εικόνα απ' αυτήν στο β'.
Πως ξεκίνησε ο Βίκτορ στο πρώτο φιλικό
Τους 11 που δοκίμασε το πρωί της Δευτέρας στην προπόνηση έβαλε στο ματς ο Βίκτορ. Τέρμα ο Καπίνο, στόπερ οι Βούρος και Μποτία, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερό ο Μαζουάκου, κέντρο με Μπουχαλάκη και Ρέτσο, επιτελικός Φορτούνης, εξτρέμ με Πάρντο και Μανθάτη και φορ ο Πουλίδο.
Το γκολ Νο1 ο Πουλίδο
Απέναντι σε μία ομάδα πολύ πιο χαμηλής δυναμικότητας ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας από το ξεκίνημα. Στο 5ο λεπτό η συνεργασία των Πάρντο - Πουλίδο έφερε τον Μεξικανό... φάτσα με το τέρμα και από κοντά δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 10' η SV Horn είχε μία διπλή ευκαιρία με Γιοσίνα και Σουλιμάνι. Στο ένα ο Καπίνο έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και μετά η ερυθρόλευκη άμυνα απομάκρυνε.
Εξαιρετικός Μανθάτης, φαουλάρα Φορτούνη!
Ο Ολυμπιακός παρά τις προσπάθειες των Αυστριακών είχε επιβληθεί πλήρως στο α' μέρος. Στο 18' Μανθάτης και Φορτούνης έβγαλαν φάση για γκολ. Στο 23' από ενέργεια και σουτ του Μανθάτη - ο οποίος ήταν πολύ καλός, κινητικός και άκρως επικίνδυνος στο α' μέρος και ίσως και ο κορυφαίος έως ένα σημείο - που αποκρούστηκε η μπάλα πήγε στον Πουλίδο και αυτός από κοντά "έγραψε" το γκολ Νο2 για εκείνον και την ομάδα του.
Στο 35' ο Φορτούνης που ξεκίνησε και αυτός καλά και δυνατά... ξεσήκωσε το γήπεδο με μία φαουλάρα. Το 3-0 ήταν γεγονός σε μία φάση που πάντως ο κίπερ της SV Horn ήταν εκτός θέσης. Στο 37' μετά από σουτ του Πουλίδο αμυντικός των Αυστριακών έβγαλε στο... τσακ την μπάλα και προτού αυτή περάσει την γραμμή. Προς το τέλος του α' μέρους ο Μανθάτης είχε και άλλη φάση για γκολ.
Η 11άδα του β' μέρους
Ο Βίκτορ στο β' 45λεπτο άλλαξε όλη την ομάδα: Κίπερ Χουτεσιώτης, στόπερ οι Γούτας και Σιόβας, ακραία μπακ οι Μπέρτος και Τσιμίκας, άξονας με Ανδρούτσο και Κασάμι, Τσόρι πιο μπροστά, Σεμπά και Γιαννιώτας τα εξτρέμ και φορ ο Ολαϊτάν.
Μείωσε η SV Horn αλλά... απάντησε ο Γιαννιώτας
Στο 55ο λεπτό η SV Horn μετά από μία... αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ολυμπιακού μείωσε από κοντά με τον Τάνο για το 3-1. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Τσιμίκα ο Γιαννιώτας με κεφαλιά έκανε το 4-1 για τον Ολυμπιακό εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Λίγο πριν είχε ακυρωθεί γκολ του Ολαϊτάν ως οφσάιντ. Φάσεις από πλευράς Ολυμπιακού έγιναν και στην συνέχεια.
Ωστόσο ο δείκτης του σκορ έμεινε ως είχε. Εκτός από τον Μανθάτη μεγάλο όφελος για τον Ολυμπιακό για σήμερα είχε η παρουσία των υπολοίπων μικρών: Ρέτσος, Ανδρούτσος και Τσιμίκας άφησαν πολλές υποσχέσεις. Μετά το τέλος του αγώνα πάντως ο Τσόρι ήταν αυτός που αποθεώθηκε περισσότερο από κάθε άλλον και φωτογραφήθηκε ακόμα και με οπαδούς με φανέλα Ρίβερ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Φιγκέιρας, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης, Μανθάτης, Πάρντο, Πουλίδο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Βίκτορ Σάντσεθ): Χουτεσιώτης, Γούτας, Σιόβας, Τσιμίκας, Μπέρτος, Ανδρούτσος, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Γιαννιώτας, Σεμπά, Ολαϊτάν.
ΧΟΡΝ: Πέτερναν, Χάβενααρ, Ντένερ, Βάλτσι, Τακουσνάντι, Άντρα, Γιασίντα, Ιγιομπόσα, Σάτι, Τάνο, Σουλιμάνι.
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΧΟΡΝ 4 - 1 * 27/6/2016 * 19.00
ΓΗΠΕΔΟ: Αξάμς
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Πουλίδο, 23' Πουλίδο, 35' Φορτούνης, 57' Γιαννιώτας / 55' Τάνο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Γκάμπερ (Αυστρία)
ΒΟΗΘΟΙ: Εμ. Μπάρσαν (Αυστρία), Γιοβ. Γιάνκοβιτς (Αυστρία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 81' Γιούτιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα