Ξεκίνησε... φορτσάτος ο Κασάμι

Ξεκίνησε... φορτσάτος ο Κασάμι

Ξεκίνησε... φορτσάτος ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει μπει δυναμικά στην προετοιμασία από το ξεκίνημά της και εάν έχει διάρκεια θα βοηθήσει αισθητά φέτος τον Ολυμπιακό.

Ποτέ το πρόβλημα του Κασάμι δεν ήταν καθαρά τα ποδοσφαιρικά κριτήρια. Ενώ σχεδόν κάθε φορά ξεκινάει καλά την χρονιά και κάνει κάποια καλά ματς μετά σαν να... χάνεται. Σαν να μην έχει την απαιτούμενη διάρκεια. Για λόγους που ο μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει ξεκάθαρα. Και όλα αυτά ενώ σωματοδομικά και τεχνικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν. Και στην πρώτη του προετοιμασία είχε κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση για τις ικανότητές του όμως μετά η συνέχειά του δεν ήταν η ανάλογη.

Φέτος δείχνει στην αρχή της προετοιμασίας στο Λάνγκενφελντ πολύ πιο σοβαρός, προσηλωμένος, αφοσιωμένος αλλά και αποδοτικός. Ο Βίκτορ έχει από την μεριά του φανερώσει την πρόθεση να τον έχει στα βασικά του πλάνα και με σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ο ίδιος ο Παϊτίμ Κασάμι από μέρους του δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και πέραν της φυσικής κατάστασής του, που ήταν με διαφορά ο καλύτερος από τους υπόλοιπους στα γκρουπ δυναμικότητας του τρεξίματος μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, παρουσιάζει και γενικά ένα καλό πρόσωπο.

Ένας πολύ καλός Κασάμι είναι παίκτης που έχει την δυνατότητα και την ευχέρεια να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει όμως αυτήν του την εικόνα και αυτήν την προσπάθεια να την έχει και στο μέλλον και στα ευρωπαϊκά προκριματικά αλλά και μέσα στην χρονιά.

Best of internet