Πρεμιέρα με στόχο πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Πρεμιέρα με στόχο πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Νίκος Αθανασίου
Πρεμιέρα με στόχο πρωτάθλημα και Ευρώπη!

bet365

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού που θέλει επιστροφή σε Ευρώπη και τίτλους. Το πρόγραμμα στο Τέχελεν και τα φιλικά.

Να αφήσει πίσω του την περυσινή καταστροφική σεζόν θέλει ο Παναθηναϊκός που ξεκινά το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με στόχο την επιστροφή στους τίτλους και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει τους Ιμπάρμπο, Ιβάνοφ και Γουακάσο που... έρχονται για να υπογράψουν μέσα στην εβδομάδα και έχει προγραμματίσει την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 18:30 στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Δικαιολογημένα θα απουσιάζει ο Μάρκους Μπεργκ, που έχει άδεια μέχρι τις 3 Ιουλίου λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας στο Εuro.

Από εκεί και πέρα, μεθαύριο το πρωί της Τρίτης οι «πράσινοι» θα περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, στον «Φιλοκτήτη», ενώ το απόγευμα θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους αφού την Τετάρτη το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για το Τέχελεν της Ολλανδίας εκεί όπου μέχρι τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα των φιλικών

01/07 Παναθηναϊκός-Αλεμάνια Άαχεν, Τέχελεν, 18:00

03/07 Παναθηναϊκός-Σιλφόλντε, Τέχελεν, 18:00

07/07 Παναθηναϊκός-Οσμάνλισπορ, Τέχελεν, 18:00

*Oι ώρες είναι τοπικές

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα