Την Δευτέρα η πρώτη της Κέρκυρας

Την Δευτέρα η πρώτη της Κέρκυρας

Την Δευτέρα η πρώτη της Κέρκυρας

Διακοπές τέλος στην Κέρκυρα, με την ομάδα του νησιού την Δευτέρα να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Μπαίνουν στα... βαθιά οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, που μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, την Δευτέρα έχουν την πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. Εκεί αναμένεται να δώσουν το παρών και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Επστάιν, Ναζίμ, Σπίνουλας, αλλά και οι Σιόντης, Ζαραδούκας, Γεωργίου που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 18:00, θα τελεστεί, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στον Πλάντραφο, ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Η προπόνηση της ομάδας της Κέρκυρας θα είναι ανοιχτή αφενός για τους φιλάθλους, αφετέρου για τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας της Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7 με 20 Ιουλίου 2016 στο προπονητικό κέντρο της περιοχής Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας».

Best of internet