Πρώτος αντίπαλος η SV Horn

Πρώτος αντίπαλος η SV Horn

Πρώτος αντίπαλος η SV Horn

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την Δευτέρα τα φιλικά του για τη νέα σεζόν με την SV Horn είναι η πρώτη του αντίπαλος για φέτος.  

Στο γήπεδο Axams το απόγευμα της Δευτέρας είναι το... ραντεβού των δύο ομάδων (19.00). Φυσικά σε πρώτη φάση ο Βίκτορ θα επιδιώξει να δώσει χρόνο σε όσο περισσότερους παίκτες του γίνεται. Μετά την SV Horn ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Στις 30 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ με την Βάκερ Ίνσμπρουκ (18.30). Και μετά την... σκυτάλη παίρνουν τα σαφώς πιο δυνατά τεστ στο Βέλγιο, όπου οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο της Γάνδης.
 
Επί βελγικού εδάφους, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προγραμματίσει τρία φιλικά. Το πρώτο στις 8 Ιουλίου (20:30), με αντίπαλο την KAA Gent, στο γήπεδο Ghelamco Arena. Στην συνέχεια, μετά από πέντε ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου (19:00), ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει με την KVC Westerlo, στο γήπεδο Het Kuipje και ενώ μετά από δύο ημέρες θα κλείσει ο «κύκλος» των φιλικών και στο Βέλγιο. Στις 15 Ιουλίου (19:00), θα γίνει το ματς με την Royal Standard de Liege FC, στο γήπεδο Maurice Dufrasne Stadium.
 
Στις 16 Ιουλίου η αποστολή των πρωταθλητών θα επιστρέψει στην Αθήνα. Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα (16/7) είναι προγραμματισμένο ακόμη ένα ματς, τελευταίο (μέχρι στιγμής) πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στις 20 Ιουλίου (21:00), στο γήπεδο Περιστερίου. Παραμένει ανοιχτό το να κλείσουν και άλλο ένα φιλικό.

Best of internet