Σίλντενφελντ: «Έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Ντινάμο»

Σίλντενφελντ: «Έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Ντινάμο»

Gazzetta team
Σίλντενφελντ: «Έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Ντινάμο»

bet365

Ο Γκόρντον Σίντεφελντ μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να τονίζει πως έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία, τον οδυνηρό αποκλεισμό της Κροατίας στην παράταση και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6 ο Γκόρντον Σίντεφελντ τονίζοντας πως δεσμεύεται ακόμα συμβόλαιο με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία:
«Η Πορτογαλία δεν ήταν καν στο ματς, αλλά το κέρδισε. Λένε ότι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά εμείς βρεθήκαμε στην κακή πλευρά. Ήμασταν καλοί και παίξαμε καλά, αλλά δεν φτάσαμε στην ίδια απόδοση όπως στους ομίλους. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η Πορτογαλία, καθώς σε σχέση με τα ματς των ομίλων αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμύνθηκε πίσω από τη σέντρα, κάτι στο οποίο τελικά δεν ανταποκριθήκαμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι του Ντάριο Σρνα με την Κροατία: «Πρόκειται για έναν φανταστικό τύπο! Είναι πάντα εκεί για τα νέα παιδιά. Τον θυμάμαι κι εγώ όταν ξεκίνησα στην Εθνική, που ήταν πάντα δίπλα μου. Έρχονται νέα παιδιά από πίσω που μπορούν να καλύψουν το κενό. Πάντως σίγουρα για έναν ανεπανάληπτο τύπο».

Για τα σενάρια που τον εμφανίζουν κοντά στον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να καθαρίσει το κεφάλι μου. Είμαι επαγγελματίας. Έχω συμβόλαιο, άρα δεν είμαι ελεύθερος. Στην Ελλάδα έχω ζήσει τα καλύτερά μου χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα