Επιμονή Ισπανών για άφιξη και... παρουσίαση Ντε Λα Μπέγια

Επιμονή Ισπανών για άφιξη και... παρουσίαση Ντε Λα Μπέγια

Δημήτρης Τομαράς
Επιμονή Ισπανών για άφιξη και... παρουσίαση Ντε Λα Μπέγια

bet365

Τα ισπανικά media επιμένουν να θεωρούν... τελειωμένη την μεταγραφή Ντε Λα Μπέγια στον Ολυμπιακό. Γίνεται λόγος για άμεση άφιξη και παρουσίαση.
Χαρακτηριστικά η «Diario Vasco» μεταδίδει πως «ο Ντε Λα Μπέγια φεύγει από την ομάδα της Σοσιεδάδ μετά από επτά σεζόν και υπογράφει στον Ολυμπιακό. Ο Καταλανός αμυντικός παρουσιάζεται την Δευτέρα στην Αθήνα και ακολούθως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.
Επειδή θα ήταν φέτος τρίτη επιλογή στην Σοσιεδάδ για την θέση του αριστερού μπακ, πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μονάχα κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Ο Ντε Λα Μπέγια την Δευτέρα θα μεταβεί στην Αθήνα αφού έχει προγραμματιστεί η παρουσίασή του. Εάν δεν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες, ο Καταλανός θα μιλήσει στον ελληνικό Τύπο φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και μετά θα φύγει για Αυστρία όπου η ομάδα κάνει την προετοιμασία της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα