Και του χρόνου Λάνγκενφελντ;

Και του χρόνου Λάνγκενφελντ;

Δημήτρης Τομαράς
Και του χρόνου Λάνγκενφελντ;

bet365

Παίκτες, τεχνικό team αλλά και άνθρωποι της ομάδας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το Λάνγκενφελντ και κάνουν σκέψεις να γίνει και του χρόνου η προετοιμασία εκεί.

Σαφώς και είναι πρόωρο να προδικάσουμε κάτι σε σχέση με την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς, όταν είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της φετινής για τον Ολυμπιακό ωστόσο το Λάνγκενφελντ έχει πάρει μέχρι στιγμής πολύ καλό... βαθμό από τον πειραϊκό σύλλογο. Και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και οι συνθήκες στο προπονητικό κέντρο και το εξαιρετικό ξενοδοχείο Aqua Dome. Επόμενο είναι να γίνονται από τώρα σκέψεις για την επόμενη περίοδο.

Και να υπάρχει μία πρόθεση και μία διάθεση το α' στάδιο της προετοιμασίας και της επόμενης χρονιάς να γίνει πάλι στο Λάνγκενφελντ. Δεν είναι κάτι οριστικό όμως σίγουρα υπάρχει στην ομάδα σαν μία πρώτη σκέψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα