Πρώτα κλείνει ο τερματοφύλακας...

Πρώτα κλείνει ο τερματοφύλακας...

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτα κλείνει ο τερματοφύλακας...

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωράει το πλάνο για την ενίσχυσή του. Πρώτα θα κλείσει ο τερματοφύλακας και μετά οι άλλες θέσεις που ενδιαφέρουν.

Ως προς τους τερματοφύλακες τόσο ο Σεβτσένκο της Σαχτάρ όσο και ο Γκουαΐτα της Χετάφε είναι δύο ονόματα που εξακολουθούν να... παίζουν για τους Πειραιώτες. Δεν είναι όμως τα μόνα. Στο Λιμάνι κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις κίπερ από Πορτογαλία, Ισπανία και άλλες Λίγκες. Οι εκτιμήσεις και οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πορτιέρε θα είναι η θέση που θα κλείσει πριν τις άλλες. Ίσως και μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Σχετικά με τον αριστερό μπακ από πλευράς Ολυμπιακού ισχύει ότι τονίστηκε και το πρωί του Σαββάτου. Ο Ντε Λα Μπέγια απασχολεί και τσεκάρεται αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα. Υπάρχουν και άλλα 3 - 4 ονόματα γι' αυτήν την θέση που επίσης ενδιαφέρουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα