Κετσπάγια: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη» (vid)

Κετσπάγια: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη» (vid)

Κετσπάγια: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη» (vid)

Η είσοδος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League είναι ο πρώτος στόχος για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά. 

Στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, στα Σπάτα, ο προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τους στόχους και τα μεταγραφικά. 

«Ξεκινάμε σήμερα και εύχομαι το τέλος της χρονιάς να μας βρει να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Πρωταρχικός στόχος είναι να δουλέψουμε στην προετοιμασία, να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνετε γιατί οι υποχρεώσεις αρχίζουν νωρίς. Ο πρώτος μας στόχος είναι η Ευρώπη, το Europa League γιατί η ΑΕΚ έχει λείψει αρκετά χρόνια από την Ευρώπη. Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει και αξίζει να είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οπότε θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να είναι η ομάδα στον όμιλο του Europa League. 

Για τα μεταγραφικά, μιλάμε καθημερινά, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, έχουμε κάποιους στόχους αλλά είναι δύσκολο να βγούμε και να πούμε ονόματα. Είναι καλό το γεγονός ότι κρατήσαμε τον κορμό της τελευταίας σεζόν, η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν επιτυχημένη. Η ομάδα πήρε κύπελλο, ήταν στα πλέι οφ και τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε ο κόσμος της ΑΕΚ να δει από την ομάδα αυτά που περιμένει να δει. Για τις μεταγραφές, έχουμε κάποιους στόχους και ελπίζουμε να έρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα».

Best of internet