Έρχονται Ιμπάρμπο και Ιβάνοφ!

Έρχονται Ιμπάρμπο και Ιβάνοφ!

Έρχονται Ιμπάρμπο και Ιβάνοφ!

Εβδομάδα αφίξεων για τον Παναθηναϊκό, καθώς πιθανότατα την Τρίτη πατά Ελλάδα ο Ιμπάρμπο ενώ αναμένεται και ο Ιβανοφ για τις υπογραφές! Σε αναμονή για Γουακάσο.

Έτοιμος να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Ιμπάρμπο, που ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει στις αρχές της εβδομάδας με πιο πιθανή μέρα άφιξης να είναι η Τρίτη, ώστε εν συνεχεία να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σε ότι αφορά τον Ιβάνοφ και αυτός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα! Όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr είναι ο εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι για το κέντρο της άμυνας και από την στιγμή που ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ επιβεβαίωσε την μεταγραφή με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, μένουν οι λεπτομέρειες για την άφιξη του στην Ελλάδα. Αυτή αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό είναι και ο Γουακάσο. Ωστόσο αυτό το θέμα παραμένει σε αναμονή, μιας και οι «πράσινοι» περιμένουν ο ποδοσφαιριστής να πάρει την ελευθέρας του και να εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Best of internet