Θετικός για Ολυμπιακό ο Ραντόσεβιτς

Θετικός για Ολυμπιακό ο Ραντόσεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Θετικός για Ολυμπιακό ο Ραντόσεβιτς

bet365

Το όνομα του Γιόσιπ Ραντόσεβιτς - που έχει αποκαλύψει το Gazzetta.gr - επανέρχεται στο προσκήνιο για Ολυμπιακό με τον παίκτη να περιμένει το ερυθρόλευκο κάλεσμα.

Το Gazzetta.gr είχε γράψει πρώτο για το όνομα του Ραντόσεβιτς και την πιθανότητα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο 22χρονος άσος της Νάπολι είναι διεθνής με την Κροατία και παίζει εξάρι και οκτάρι. Έχει περάσει από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών στην πατρίδα του. Με τη Νάπολι έχει συμβόλαιο έως το 2017 και θα μπορούσε να κλείσει ως δανεικός.

Οι Ισπανοί επανέφεραν το πρωί του Σαββάτου το όνομά του και πως θα πιάσει Λιμάνι. Αυτό που προκύπτει από κροατικές πηγές είναι πως ο Γιόσιπ Ραντόσεβιτς συνεχίζει να βλέπει άκρως θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού. Δείχνει διατεθειμένος να αφήσει στην άκρη το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να έρθει στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως υπάρχει ακόμα έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον παίκτη, αρέσει αρκετά και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχει εξέλιξη. Οι Πειραιώτες δεν έχουν διαψεύσει, αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει και κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι και αλλιώς τα μεταγραφικά θα πάνε από την άλλη εβδομάδα. Υπάρχει πάντως μία αίσθηση (σ.σ. από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό παρά μόνο πως λογικά από Δευτέρα θα... τρέξουν πιο δυνατά οι εξελίξεις) πως μπορεί μία ή δύο μεταγραφές να προχωρήσουν και να κλείσουν τις προσεχείς ημέρες. Σε αυτήν την φάση έχει πέσει βάρος σε αριστερό μπακ και κίπερ, ωστόσο και η ενίσχυση του άξονα απασχολεί καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει και οκτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα