O υγιής Τσόρι και τώρα κάνει την διαφορά

O υγιής Τσόρι και τώρα κάνει την διαφορά

Δημήτρης Τομαράς
O υγιής Τσόρι και τώρα κάνει την διαφορά

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, από τους παλιούς του Ολυμπιακού, είναι αυτός με το καλύτερο ξεκίνημα στην φετινή προετοιμασία, κάνοντας ιδιαίτερα εύκολα τη διαφορά!
Μπορεί να μην ήταν το τοπ γκρούπ από πλευράς τρεξίματος, μπορεί η ηλικία του και το αρκετά βαρύ ιστορικό των τραυματισμών του (σ.σ. και στον Ολυμπιακό) να μην είναι στα υπέρ του αλλά παραμένει με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού. Και κάνει και ιδιαίτερα εύκολα την διαφορά στο Λάνγεκφελντ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ τον επέλεξε ως έναν εκ των πρώτων παικτών για να μιλήσει μαζί του για τα της ομάδας.
Ο Τσόρι είναι σίγουρα σε μία ηλικία που θέλει ειδική προπονητική διαχείριση. Και αυτό γίνεται κάθε μέρα στην Αυστρία. Με έξτρα και ειδικό πρόγραμμα ώστε να είναι όσο καλά χρειάζεται και στο επίπεδο που απαιτείται. Ο ίδιος πάντως δείχνει ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ και... γουστάρει που παίζει στον Ολυμπιακό. Εάν δεν βγάλει ξανά προβλήματα τραυματισμών και φέτος θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Και αυτό αποτυπώνεται με το... καλημέρα στην προετοιμασία και όχι μόνο στα εσωτερικά διπλά. Και με τις κινήσεις και την σιγουριά του και με την τεχνική του και τον τρόπο που λειτουργεί τακτικά.
Η ανανέωση από τον Γενάρη
Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει από τον περασμένο Ιανουάριο να κρατήσει τον Τσόρι Ντομίνγκες. Ήταν ίσως ο μόνος από τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες που ήθελε τόσο πολύ να μείνει στον σύλλογο αλλά από την άλλη τον ήθελε και τόσο ο Ολυμπιακός. Για τον Τσόρι δεν ήταν δύσκολο να βρει ένα συμβόλαιο στην Αργεντινή ή ακόμα και στην Ισπανία. Δεν το επεδίωξε όμως. Το 1+1 ενεργοποιήθηκε από τότε και έτσι ο Τσόρι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Ο Μάρκο Σίλβα είχε ζητήσει εξαρχής να πέφτει σταδιακά ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας και να υπάρχουν όσο λιγότεροι μεγάλοι σε ηλικία γίνεται αλλά όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Τσόρι και με τέτοια πορεία και προσφορά στον Ολυμπιακό τα πράγματα πάντα είναι αλλιώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα