Οι τέσσερις παλιοί γνώριμοι του Βίκτορ

Οι τέσσερις παλιοί γνώριμοι του Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Οι τέσσερις παλιοί γνώριμοι του Βίκτορ

bet365

Και όμως ο Βίκτορ Σάντσεθ βρίσκει στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό τέσσερις παίκτες με τους οποίους έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν.

Ο λόγος για τον αρχηγό Γιάννη Μανιάτη που από Δευτέρα ενσωματώνεται στις προπονήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού, τον Δημήτρη Σιόβα, τον Μάικλ Ολαϊτάν και βέβαια τον Τσόρι. Δεν πρόλαβε τους Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ και Λεάντρο Σαλίνο που ήταν στην ομάδα του 2013-2014 αλλά έχουν αποχωρήσει. Υπάρχει βέβαια και ο Μάρκο Σέποβιτς που ήταν εκείνη την χρονιά αλλά εδώ και αρκετό καιρό δίνεται δανεικός σε ομάδες και δεν υπολογίζεται.

Από τους υπόλοιπους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών ο Βίκτορ ξέρει πολύ καλά και προσωπικά τον Μποτία με τον οποίο ήταν μία σεζόν στην Σεβίλλη αλλά και τον Φιγκέιρας από το πέρασμά του από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα