H... ΟΜΑΔΑ και οι σταρ!

Gazzetta team
H... ΟΜΑΔΑ και οι σταρ!

bet365

Η Κροατία κέρδισε τις εντυπώσεις, ωστόσο απέναντί της έχει τον σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο! Από τους Νιστελρόι, Μπάρος στον ηγέτη της Ουαλίας, Γκάρεθ Μπέιλ!

Εuro-δράση ξανά με τρία μεγάλα ραντεβού και μόλις μια ευκαιρία πρόκρισης! Ο Πέρισιτς έβγαλε την ομάδα του από το στόμα των... λύκων, ωστόσο η μοίρα έφερε την Κροατία απέναντι στην ομάδα του Κριστιάνο, την Πορτογαλία! Οι Ιβηρες έχουν το πάνω χέρι στην παράδοση, αφού σε τρία ματς έχουν το απόλυτο νικών, σκόραραν 6 γκολ και δεν δέχθηκαν κανένα! Στο 2.95 το διπλό των Πορτογάλων και στο 3.00 η ισοπαλία! Το τελευταίο τους μεγάλο ραντεβού ήταν στο... Euro του 1996, όταν οι Ιβηρες είχαν επικρατήσει 3-0, με το Οver 2.5 να βρίσκεται στο 2.60!

Οι Κροάτες εκτός από την πρωτιά στον όμιλό τους έβαλαν τέλος και στο Εuro… ρεκόρ της Ισπανίας που μετρούσε 14 ματς αήττητη! Στο 1.75 βρίσκεται η πρόκριση των Κροατών στην επόμενη φάση! Η Κροατία μετρά μόλις μια ήττα στα 10 τελευταία ματς για το Euro, έχοντας και έξι νίκες! Να κερδίσει απόψε τιμάται στο 2.65! Ο Κριστιάνο (5) και ο Νάνι (2) έχουν πετύχει τα επτά τελευταία γκολ της ομάδας τους σε Εuro! Στο 2.45 να βρει δίχτυα ο Ρονάλντο!

Ελβετία - Πολωνία στο πρώτο ραντεβού της ημέρας! Η παράδοση δείχνει Πολωνούς, αφού οι Ελβετοί έχουν μόλις νίκη στα δέκα τελευταία ραντεβού! Πότε έγινε αυτή; Πριν... 40 χρόνια, σε ένα φιλικό το 1976! Ο άσος είναι στο 3.25, η ισοπαλία στο 2.87 και το διπλό στο 2.65, με την Πολωνία να έχει τέσσερις νίκες, ενώ πέντε ματς έληξαν ισόπαλα! Οι Πολωνοί σε αυτά τα ραντεβού απέτυχαν να σκοράρουν μόλις μια φορά, σε ισοπαλία του 1972 με το Οver 2.5 να βρίσκεται στο 3.00! Μόλις ένα γκολ δέχθηκε η Ελβετία σε αυτό το Euro κι αυτό από πέναλτι από τους Ρουμάνους, με το Under 1.5 να τιμάται στο 2.10! Σεφέροβιτς και Εμπολό έχουν 11 σουτ εντός στόχου, αλλά κανένα γκολ. Να βρει δίχτυα ο πρώτος προσφέρεται στο 3.75, ενώ ο δεύτερος στο 4.50! Σε σούπερ σταρ αναδεικνύεται ο Μπλαζικόφσκι, έχοντας συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία γκολ της Πολωνίας σε Euro και να σκοράρει σήμερα τιμάται στο 5.50!

Το Νησί έχει στραμμένο το βλέμμα του στον πρώτο «εμφύλιο» του Euro, αφού η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Β. Ιρλανδία! Η παρέα του Μπέιλ έχει το πάνω χέρι, αφού σε οκτώ συναντήσεις μετρά 4 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με τον άσο να είναι στο 2.05 και την ισοπαλία στο 2.90! Η τελευταία επιτυχία των Βορειοιρλανδών ήταν το 1980, όταν και επικράτησαν 1-0 στο Κάρντιφ. Το διπλό τιμάται στο 4.75! Οι Ουαλοί με τη βοήθεια του Μπέιλ έφτασαν τα 6 γκολ στον όμιλο, όπως και οι Ούγγροι, με το Οver 2.5 να είναι στο 3.00! Βέβαια, η Βόρειος Ιρλανδία θα παρουσιαστεί έχοντας μόλις δυο ήττες στα 15 τελευταία διεθνή ματς (7 νίκες και 6 ισοπαλίες) με την πρόκρισή της στα προημιτελικά να βρίσκεται στο 3.00! Από τον Μπάρος και τον Νιστελρόι του 2004 στον Μπέιλ του 2016, αφού ο Ουαλός έγινε ο πρώτος που σκόραρε σε τρία διαδοχικά ματς των ομίλων! Να βρει δίχτυα και σε τέταρτο ματς είναι στο 2.95!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα