ΠΑΟΚ: Σάββατο, με «διπλή» και πολύ τρέξιμο…

ΠΑΟΚ: Σάββατο, με «διπλή» και πολύ τρέξιμο…

ΠΑΟΚ: Σάββατο, με «διπλή» και πολύ τρέξιμο…

bet365

Με… άγριες διαθέσεις υποδέχθηκε το τεχνικό τιμ τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Το «μενού» έχει άλλη μια, το απόγευμα…

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… «από την πρώτη στιγμή, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε πως οι πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την πορεία της υπόλοιπης σεζόν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπήκαν κατευθείαν στα δύσκολα».

Ετσι λοιπόν…

«Το πρωί του Σαββάτου τους περίμενε άλλη μια απαιτητική προπόνηση που διήρκεσε 80′ και είχε δουλειά σε διαφορετικούς τομείς. Και δύναμη και αντοχή και τεχνική.

Το ζέσταμα έγινε με ασκήσεις τεχνικής σε ζευγάρια και με ένα δεκάλεπτο σιρκουί με ειδικές ασκήσεις τεχνικής. Ακολούθησαν έξι ασκήσεις σε αερόβιους ρυθμούς μέχρι το κατώφλι, τέσσερις ασκήσεις με μπάλα κι αγωνιστικά παιχνίδια και δύο με τρέξιμο κι εναλλαγές ρυθμού. Το κλείσιμο ήταν αφιερωμένο στο stability με ενδυνάμωση του κορμού».

Επόμενο ραντεβού στο γήπεδο στις 19:00 στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα