Η άποψη Σίλβα για Γεωργάτο

Η άποψη Σίλβα για Γεωργάτο

Δημήτρης Τομαράς
Η άποψη Σίλβα για Γεωργάτο

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ουδέποτε ζήτησε την απομάκρυνση του Γρηγόρη Γεωργάτου ωστόσο είχε αμφιβολίες για την χρησιμότητα της θέσης του από ένα σημείο και έπειτα.

Επειδή οι αποχωρήσεις των δύο ήταν κοντά χρονικά ορισμένοι έσπευσαν να συνδέσουν την περίπτωση Σίλβα με αυτήν του Γεωργάτου. Οι δύο υποθέσεις όμως δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.

Όπως έχουμε αναφέρει και προ ημερών με τον Γεωργάτο υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας και προσέγγισης σε σχέση με την ομάδα για σειρά θεμάτων και αυτό είχε να κάνει και με διοικητικό επίπεδο. Και ενώ στις Ακαδημίες η παρουσία του κρίθηκε άκρως πετυχημένη για την πρώτη ομάδα η πορεία του δεν αξιολογήθηκε το ίδιο καλά.

Ο Σίλβα από την άλλη έχοντας σε μεγάλο διάστημα πέρυσι καλή συνεργασία μαζί του, ποτέ δεν ζήτησε να φύγει. Αυτό που είχε επισημάνει ωστόσο ήταν τα ερωτηματικά του κατά πόσον αυτή η θέση του Γρηγόρη Γεωργάτου ήταν πλέον τόσο λειτουργική στον σύλλογο από ένα σημείο και μετά. Ακόμα και έτσι όμως το είχε αφήσει όλο το ζήτημα πάνω στην διοίκηση για να αποφασίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα