«Στον Ολυμπιακό ο Ραντόσεβιτς»

«Στον Ολυμπιακό ο Ραντόσεβιτς»

Gazzetta team
«Στον Ολυμπιακό ο Ραντόσεβιτς»

bet365

Οι Ισπανοί εμφανίζονται σίγουροι ότι ο Ραντόσεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Από την 1η Ιουνίου το Gazzetta σας έχει αποκαλύψει το ενδιαφέρον.

Όπως ανέφερε η «El Mundo Deportivo» του Σαν Σεμπαστιάν ο Γιόσιπ Ραντόσεβιτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 22χρονος, που είχε δοθεί δανεικός από τη Νάπολι στην Εϊμπάρ, αναμένεται να προσθέσει τους «ερυθρόλευκους» στο βιογραφικό του.

O Ραντόσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάιντουκ Σπλιτ, το 2013 τον έκανε δικό της η Νάπολι και στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Ριέκα και Εϊμπάρ.

Επίσης είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της Κροατίας, ενώ το 2012 έπαιξε και στην πρώτη ομάδα. Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει για τον Ραντόσεβιτς και τον Ολυμπιακό από την 1η Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα