Το τοπ πρόγραμμα καταγραφής δεδομένων για τον Ολυμπιακό! (pic)

Το τοπ πρόγραμμα καταγραφής δεδομένων για τον Ολυμπιακό! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το τοπ πρόγραμμα καταγραφής δεδομένων για τον Ολυμπιακό! (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και το υπερσύγχρονο πρόγραμμα καταγραφής που χρησιμοποιεί στην προετοιμασία του το πιστοποιεί αυτό. Το Gazzetta.gr έχει το θέμα.
Πρόκειται για το STAT Sports, ένα ειδικό πρόγραμμα καταγραφής όλων των δεδομένων των παικτών. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που το χρησιμοποιεί. Είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα το οποίο δουλεύουν ομάδες όπως οι Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου. Οι πρώτες σχετικές... δοκιμές πάνω σε αυτό το θέμα είχαν γίνει πέρυσι στον Ρέντη με άλλη εταιρεία αλλά τώρα τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν με αυτήν τη νέα και πολύ σημαντική συνεργασία.
Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα ακριβώς; Φορώντας τα ειδικά μαύρα φανελάκια τους οι παίκτες (σ.σ. είναι αυτά που βλέπετε στην βασική φωτογραφία του θέματος) στέλνουν αμέσως όλα τα δεδομένα στο GPS, που υπάρχει πάνω. Το σύστημα αυτό καταγράφει εντάσεις, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, κινήσεις, αλλαγή κατεύθυνσης και επιτάχυνση. Ξέχωρα από την λειτουργία του Polar (που ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί για τις μετρήσεις και τα εργομετρικά του) μπορεί να μετράει ακόμα και καρδιακούς παλμούς και επίπεδα στρες. Όλα αυτά μέσα στην προπόνηση.
Με βάση τα στοιχεία που δίνει στην ομάδα μπορεί να προσαρμόσει ανάλογα τα δεδομένα της και τις ανάγκες της και ακόμα και τον τρόπο των προπονήσεών της αλλά και την ειδική προσαρμογή σε παίκτες (σ.σ. μπορεί δηλαδή ένας παίκτης να χρειάζεται άλλη άσκηση ή άλλη διαχείριση). Όλα αυτά για τους παίκτες και το γενικό σύνολο. Μέσω των αγώνων μάλιστα δίνει ακόμα πιο καλή και επαρκή εικόνα για τις αντιδράσεις και τις αντοχές των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες θα φορέσουν τα ειδικά αυτά φανελάκια και σε φιλικά και σε επίσημα ματς. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να τα φορούν σε αγώνες και δεν είναι κάτι που τους ενοχλεί. Για να είναι όλα εντάξει σχετικά με το πρόγραμμα στην Αυστρία έχει ταξιδέψει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Kevin Lawless, ο οποίος φόρεσε και από την πρώτη ημέρα μπλουζάκι Ολυμπιακού και θα μείνει για κάποιες ημέρες για να έχει μία γενική εποπτεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα