Σέρχιο, respect!

Σέρχιο, respect!

Σέρχιο, respect!

bet365

O Tασος Νικολογιάννης βγάζει το καπέλο στον Σάντσεθ για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε και τις παραχωρήσεις που έκανε, αλλά και για την συγγνώμη που ζήτησε σήμερα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ομάδα.

O Σέρχιο Σάντσεθ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό χαρίζοντας το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του μέχρι την λήξη του, αλλά τα όσα είπε σήμερα δείχνουν το πόσο μεγάλη προσωπικότητα έχει και πόσο σέβεται τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Δε θυμάμαι άλλον ξένο παίκτη με τόσο μεγάλο συμβόλαιο (800.000 ευρώ), που να ήρθε να μην έπαιξε για κάποιον λόγο και μετά την αποχώρησή του από την ομάδα να ζητάει συγγνώμη και από τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του επειδή δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που ήθελε.

Και δεν είναι μόνο το μήνυμα αποχώρησης που έστειλε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο instagram και με το οποίο έδειξε τον σεβασμό του προς τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, αλλά και το γεγονός, ότι ο ήταν πολύ συγκαταβατικός στην λύση του συμβολαίου του. Επαγγελματίας είναι, θα μπορούσε να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του και να απαιτήσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ο Σάντσεθ ήρθε με μεγάλες προσδοκίες , αλλά δεν τα κατάφερε να παίξει και στην διάρκεια της σεζόν δέχθηκε τα πυρά ακόμα και στον λογαριασμό του στα social media από φίλους του Παναθηναϊκού. Ακόμα και επίθεση δέχθηκε από οπαδό της ομάδας λίγο πριν μπει στην φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα με την Καμπάλα.

Παρόλα αυτά ο Σάντσεθ έφυγε σαν ΚΥΡΙΟΣ. Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης, αλλά οι διάφορες συγκυρίες δεν τον άφησαν να δέσει με την ομάδα. Συμβαίνει αυτό, αλλά ο αποχαιρετισμός του Ισπανού δείχνει τελικά ότι από εκεί που δεν το περιμένεις κάποιοι παίκτες σε «κερδίζουν» με την συμπεριφορά τους. Και όχι αγωνιζόμενοι χρόνια, αλλά μόλις μήνες στην ομάδα. Σέρχιο απλά respect και εμείς σου ζητάμε συγγνώμη διότι δεν κατάφερες να δώσεις αυτά που μπορείς στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ: Οι Γκιρτζίκηδες τα μαζεύουν και φεύγουν. Το σημερινό ήταν ο προάγγελος για το οριστικό τέλος τους τον Οκτώβριο. Ουστ…

ΥΓ: Τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει η Θύρα 13. Το πιο ζωντανό κομμάτι της εξέδρας του Παναθηναϊκού, που με χιόνια και με κρύα είναι πάντα κοντά πάντα εκεί. Άντε και στα 100 και στα 200 στα 300 , όσο πάει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.