Σε εξαιρετική φόρμα ο Κασάμι

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ

Σε εξαιρετική φόρμα ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς βρέθηκε στο 1ο γκρούπ δυναμικότητας στο τρέξιμο στο απογευματινό πρόγραμμα της Παρασκευής. Για δύο προπονήσεις το Σαββατοκύριακο πάει ο Βίκτορ.

Σε εξαιρετική φόρμα ο Κασάμι

Στις 19.30 ήταν το... ραντεβού των παικτών του Ολυμπιακού με τον Βίκτορ Σάντσεθ στο γήπεδο του Λάνγκενφελντ για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Για περίπου 1 ώρα το... μενού είχε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Κασάμι... αρίστευσε αφού ήταν στο 1ο γκρούπ δυναμικότητας με τους Μανθάτη, Ρέτσο και Μπουχαλάκη. Και αυτό διότι οι παίκτες χωρίστηκαν ανάλογα με τις επιδόσεις και τις αντοχές τους. Στο 2ο ήταν ο Τσιμίκας με τους Μποτία, Μαζουάκου, Ανδρούτσο και Τσόρι, στο 3ο οι Φιγκέιρας - που όπως γράψαμε νωρίτερα αποχώρησε λόγω προβλήματος - αλλά και οι Πουλίδο, Μπέρτος, Βούρος και Γούτας και στο 4ο οι Σιόβας, Πάρντο, Ολαϊτάν, Φορτούνης και Σεμπά.

Για το Σάββατο και την Κυριακή ο Βίκτορ έχει την πρόθεση να κάνει μία προπόνηση την ημέρα. Και οι δύο είναι να ξεκινήσουν στις 19.00.

Best of internet