Σε εξαιρετική φόρμα ο Κασάμι

Σε εξαιρετική φόρμα ο Κασάμι

Δημήτρης Τομαράς
Σε εξαιρετική φόρμα ο Κασάμι

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς βρέθηκε στο 1ο γκρούπ δυναμικότητας στο τρέξιμο στο απογευματινό πρόγραμμα της Παρασκευής. Για δύο προπονήσεις το Σαββατοκύριακο πάει ο Βίκτορ.

Στις 19.30 ήταν το... ραντεβού των παικτών του Ολυμπιακού με τον Βίκτορ Σάντσεθ στο γήπεδο του Λάνγκενφελντ για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Για περίπου 1 ώρα το... μενού είχε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Κασάμι... αρίστευσε αφού ήταν στο 1ο γκρούπ δυναμικότητας με τους Μανθάτη, Ρέτσο και Μπουχαλάκη. Και αυτό διότι οι παίκτες χωρίστηκαν ανάλογα με τις επιδόσεις και τις αντοχές τους. Στο 2ο ήταν ο Τσιμίκας με τους Μποτία, Μαζουάκου, Ανδρούτσο και Τσόρι, στο 3ο οι Φιγκέιρας - που όπως γράψαμε νωρίτερα αποχώρησε λόγω προβλήματος - αλλά και οι Πουλίδο, Μπέρτος, Βούρος και Γούτας και στο 4ο οι Σιόβας, Πάρντο, Ολαϊτάν, Φορτούνης και Σεμπά.

Για το Σάββατο και την Κυριακή ο Βίκτορ έχει την πρόθεση να κάνει μία προπόνηση την ημέρα. Και οι δύο είναι να ξεκινήσουν στις 19.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα