Ανακοινώνει και Μαυριά, Χαροντάκη η Βέροια

Ανακοινώνει και Μαυριά, Χαροντάκη η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοινώνει και Μαυριά, Χαροντάκη η Βέροια

bet365

Μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Μελίσση, σειρά θα πάρουν οι άλλες δύο μεταγραφές της Βέροιας, Δημήτρης Μαυριάς και Γιάννης Χαροντάκης.

Σε τρεις μεταγραφές έχει προχωρήσει, ήδη, η Βέροια και την Παρασκευή (24/6) ανακοινώθηκε η μία εξ' αυτών. Ο λόγος για τον Χρήστο Μελίσση, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μαυριά και Γιάννη Χαροντάκη. Ο πρώτος αγωνίζεται ως επιθετικός και εξτρέμ, την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη «βασίλισσα του Βορρά» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όσο για τον δεύτερο, η θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε φορούσε τη φανέλα των Τρικάλων και συμφώνησε με την ομάδα της Ημαθίας για διετές συμβόλαιο. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (27/6) για να είναι παρόντες, όπως και ο Μελίσσης, στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Η πρώτη συνάντηση έγινε την Παρασκευή (24/6), ενώ το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας από τις 3 μέχρι και τις 16 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα