Στον Άρη Λεμεσού ο Θεοδωρίδης

Νίκος Τσιώκος
Στον Άρη Λεμεσού ο Θεοδωρίδης

bet365

Στον Άρη Λεμεσού θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα ο Θαλής Θεοδωρίδης, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θαλής Θεοδωρίδης. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Καλλονής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ηγεσία του Άρη Λεμεσού, όπως ανακοίνωσαν οι Κύπριοι την Παρασκευή (24/6). Ο προπονητής από τη Θεσσαλονίκη είναι κάτοχος UEFA PRO και το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, απ' όπου απομακρύνθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού

Ο κ. Θαλής Θεοδωρίδης είναι ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή ομάδας μας για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Καλωσορίζουμε τον κ. Θεοδωρίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στο τιμόνι της ομάδας μας.

O 49χρονος (4/11/67) Θεοδωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ κατάγεται από τη Δράμα. Αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης το 1992 και είναι κάτοχος UEFA PRO. Τον Σεπτέμβριο του 2012 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Φλωρεντία της Ιταλίας και τον Μάιο του 2013 σεμινάριο της UEFA στη Νιόν (Ελβετία). Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, ΒΗΦ Βουλγαρίας, Παύλο Μελά, Αγγερικό Ζακύνθου, ΑΠΣ Ζακύνθου.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ' κατηγορία) την σεζόν 1997-1998. Ακολούθησε μια δεκαετία σε ακαδημίες ομάδων του ΠΑOΚ (2004-07) και του Άρη Θεσσαλονίκης (2007-10). Ακολούθως προπόνησε τον Π. Ο. Μουδανιών Χαλκιδικής (Δ' Εθνική), στις ακαδημίες Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και ως τεχνικός υπεύθυνος ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Καλλονή.

 

Τελευταία Νέα