Μελίσσης και επίσημα στη Βέροια

Μελίσσης και επίσημα στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μελίσσης και επίσημα στη Βέροια

bet365

Παίκτης της Βέροιας και με τη... βούλα είναι ο Χρήστος Μελίσσης, καθώς η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτησή του για ένα χρόνο.

Τη μία από τις τρεις πρώτες της μεταγραφές για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Μελίσση, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας ενός έτους, όπως σας ενημερώσαμε και την Πέμπτη (23/6). Έτσι, αυτή θα είναι η έβδομη ομάδα του 33χρονου στόπερ επί ελληνικού εδάφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Μελίσσης ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο 33χρονος Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ διάρκειας ενός έτους και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της "Βασίλισσας" του Βορρά κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Το who is who

Ο Χρήστος Μελίσσης γεννήθηκε στην Έδεσσα την 1η Δεκεμβρίου 1982. Σε ηλικία μόλις 14 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος φορώντας τη φανέλα της Ελπίδας Έδεσσας, από την οποία μεταπήδησε το 2000 στη Νάουσα και τη Γ' Εθνική κατηγορία υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την πενταετία 2001-2006 έπαιξε στον Πανσερραϊκό συμπληρώνοντας 101 συμμετοχές με τα «λιοντάρια», ενώ ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε μέχρι το 2008. Εκείνο το καλοκαίρι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, όμως ήταν παρών στους «πράσινους» μόνο τη σεζόν 2008-2009, καθώς στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Λάρισα (2009-2010), την πορτογαλική Μαρίτιμο (2010) και εκ νέου στους «βυσσινί» το 2011.

Το 2012 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό και τη διετία 2013-2014... μετακόμισε στον Βόλο για λογαριασμό του τοπικού Ολυμπιακού. Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στους ακρίτες και μέτρησε 43 συμμετοχές και 1 γκολ.

Επίσης, έχει χριστεί και 2 φορές διεθνής, αφού φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, αφού πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδι με Τσεχία και Κύπρο τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2008, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του Euro 2008.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα