Καστίγιο: «Ο Λουτσιάνο κοροϊδεύει τον κόσμο»

Καστίγιο: «Ο Λουτσιάνο κοροϊδεύει τον κόσμο»

Καστίγιο: «Ο Λουτσιάνο κοροϊδεύει τον κόσμο»

Έξαλλος ο Νέρι Καστίγιο με τον Λουτσιάνο, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να διαψεύδει πιθανότητα μεταγραφής του στην Ξάνθη.

Θέση για όσα γράφονται και τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην Ξάνθη, πήρε μέσω Facebook, ο Νέρι Καστίγιο. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Λουτσιάνο, ο οποίος φέρεται να έχει αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ Ξάνθη. 

Ο Μεξικανός, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την Ξάνθη και πως δεν θα πάει στην ομάδα...

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Βγήκε κάτι για την ομάδα, τη Ξάνθη. Θέλω να πω στον κόσμο, ειδικά στη Ξάνθη, να μην αφήνει κανέναν να τους κοροϊδεύει. Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Λουσιάνο, που νομίζω ότι μπήκε στην ομάδα. Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Λουσιάνο. Κρίμα, είναι γι' αυτούς τους ανθρώπους που μόλις βρίσκουν δουλειά, αντί να ασχολούνται και να δουλεύουν σοβαρά, να δίνουν σε φίλους τους δημοσιογράφους που έχουν, να γράφουν ονόματα για να δείξουν ότι θα φέρουν παίκτες και στο τέλος κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε αυτό, αλλά αφού βγήκε, έπρεπε ο ίδιος ο Λουσιάνο - από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα και με ξέρει - να βγει ή να πει αυτό είναι ψέμα κι ότι κανείς δεν μίλησε μαζί του. Αλλά, έτσι είναι αυτά. ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ».

Best of internet