Η εξήγηση για τον Βέλλιο

Η εξήγηση για τον Βέλλιο

Η εξήγηση για τον Βέλλιο

Η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Διαβάστε τους λόγους της καθυστέρησής της.

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ πρέπει να θεωρείται ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος ουσιαστικά έχει «κλείσει» εδώ και καιρό. Ανάλογη είναι η πληροφόρηση που έχουν και στον Ηρακλή, στον οποίο περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής για να μπουν τα χρήματα που τόσο έχει ανάγκη στο ταμείο του συλλόγου.

Ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα είναι ότι ο Έλληνας επιθετικός άλλαξε μανατζερική στέγη. Το συμβόλαιο με την παλιά ολλανδική εταιρεία που τον εκπροσωπούσε ολοκληρώνεται την Παρασκευή (24/06) και έτσι, προκειμένου να μην υπάρξει κάποια εμπλοκή με τα ποσοστά των ατζέντηδών του, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου περίμεναν να παρέλθει η μέρα αυτή προκειμένου το deal να πάρει επίσημη μορφή, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον νέο εκπρόσωπό του Πολ Κουτσιολιάκο. 

Η συμφωνία, άλλωστε, είναι δεδομένη, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί εδώ και μέρες ο Σπύρος Παπαθανασάκης, εκφράζοντας σε συνεργάτες του την βεβαιότητα για τη θετική εξέλιξη.

Best of internet