Μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ!

Μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ!

bet365

Μπάγεβιτς, Κετσπάγια, Μιλοβάνοβιτς και Μπαρτόλο μίλησαν για όλα στα γραφεία της Ένωσης, το φορ και το αριστερό μπακ (Μπαλντέ και Εμπένγκουε).

Ήταν αναμενόμενο (το διαβάσατε και στο gazzetta.gr) πως η επιστροφή του Ντoύσαν Μπάγεβιτς στην Αθήνα θα σηματοδοτούσε ουσιαστικές εξελίξεις αλλά κυρίως άμεσες αποφάσεις σχετικά με τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ ενόψει και της έναρξης της δουλειάς για όλους στα Σπάτα.

Έτσι κι έγινε... Υπό τον εκτελεστικό διευθυντή των Κιτρινόμαυρων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία των Τιμούρ Κετσπάγια, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ ντε Μπαρτόλο προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις γύρω απ τις περιπτώσεις που ήδη τρέχουν και τις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση στην ΑΕΚ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν σχετικά με τα ονόματα που υπάρχουν σαν παίκτες που ήδη απασχολούν ότι έγινε αναφορά και αποφασίστηκε να τρέξουν οι υποθέσεις του φορ και του αριστερού μπακ με στόχο αν είναι εφικτό να τελειώσουν ακόμη και πριν (δύσκολο) αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Κίελτσε της Πολωνίας όπου εννοείται πως θα είναι ξανά εκεί το gazzetta.gr!

Τα ονόματα των Ιμπραήμα Μπαλντέ (φορ) και Εμπένγκουε αναφέρθηκαν στην κουβέντα των ανθρώπων της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις (για το αριστερό μπακ υπάρχουν και οι περιπτώσεις Σις και Ινσούα).

Όπως και να 'χει επιθυμία, στόχος και κοινή απόφαση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» είναι να εκμεταλλευτούν έστω το λίγο χρόνο που έχουν μπροστά τους προτού πετάξει η ομάδα για το Κίελτσε προκειμένου να γίνει πράξη η δήλωση που είχε κάνει (και η οποία εξέφραζε τις προθέσεις των διοικούντων την ΑΕΚ) ο Ανδρέας Δημάτος (σ.σ.: «σίγουρα μία μεταγραφή πριν την αναχώρηση για την Πολωνία).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα