Οι «κομμένοι» της Κέρκυρας

Νίκος Μαρούδας
Οι «κομμένοι» της Κέρκυρας

bet365

Η λίστα των εργομετρικών αποκάλυψε και τους... κομμένους της Κέρκυρας, μεταξύ των οποίων και ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ που πριν έξι μήνες υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με την ομάδα!

Αρχίζει η χρονιά για την Κέρκυρα το Σάββατο, με το πρώτο κομμάτι των εργομετρικών. Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα τα περάσουν το Σαββατοκύριακο έχει ολοκληρωθεί και μέσω αυτών προέκυψαν και οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Πέρα των δεδομένων, Καμπάνταη, Ντατίδη, Μεντή που ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν, εκτός πλάνων είναι και οι Καραγιαννίδης, Βλάχος, Σουάνης, αλλά και ο Μπαλντοβαλίεφ του οποίου το όνομα αποτελεί και μια μικρή έκπληξη. Αυτό γιατί ο Σκοπιανός τον χειμώνα επέστρεψε στο νησί και υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Σε ότι αφορά τον Ζουμπουλάκη, μπορεί να είναι εκτός εργομετρικών, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να του έχει πει πως αν δε βρει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, η πόρτα της Κέρκυρας παραμένει ανοιχτή για τον ίδιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα