«Μένουν λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Ιμπάρμπο»

«Μένουν λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Ιμπάρμπο»

Ο Ρικάρντο Καλέρι που εκπροσωπεί τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, μιλώντας στο Gazzetta.gr παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τις συζητήσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό για τον Κολομβιανό επιθετικό.

«Μένουν λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Ιμπάρμπο»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό. Την Παρασκευή διαβάσατε από το Gazzetta.gr για την συμφωνία που υπήρξε με την Κάλιαρι για τον Κολομβιανό επιθετικό, ενώ την Δευτέρα υπήρξε και η επιβεβαίωση δια στόματος του προέδρου της Ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Τζιουλίνι...

Έτσι, το επόμενο βήμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν οι επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη, οι οποίες έγιναν στην Αθήνα. Ο Ρικάρντο Καλέρι βρέθηκε στην πρωτεύουσα, τα είπε με τους «πράσινους» και αν κρίνουμε από τα όσα είπε στο Gazzetta.gr, αποχώρησε ικανοποιημένος...

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

«Οι συναντήσεις που κάναμε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν πολύ σημαντικές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία», μας είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όλα πήγαν καλά και απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες».

Ολοκληρώνοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του οτι αυτό θα γίνει σύντομα: «Αυτές ελπίζω να διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου ο Ιμπάρμπο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».

Best of internet