Τους έβγαλε το... λάδι! (pics)

Τους έβγαλε το... λάδι! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τους έβγαλε το... λάδι! (pics)

bet365

Πρόγραμμα σχεδόν δύο ωρών με τρέξιμο 45 - 50 λεπτά και πολλές ασκήσεις ανάπτυξης, κυκλοφορίας και πίεσης είχε η πρώτη προπόνηση του Βίκτορ. Τι είπε στους παίκτες και με ποιούς μίλησε.

Όσοι θυμούνται τον Βίκτορ από την προετοιμασία των τριπλών (!) προπονήσεων στο Ζέεφελντ με τον Μίτσελ ξέρουν καλά πως το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα σκληρό και έχει πολλή δουλειά στην φυσική κατάσταση. Με το... καλημέρα λοιπόν... ξεθέωσε τους παίκτες στο τρέξιμο. Αφού τους μίλησε για να τους αναλύσει το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα τους έβαλε να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα στα δύο γήπεδα του Λάνγκενφελντ αλλά και εκτός αυτού για 45 - 50 λεπτά.

Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί το... μενού. Και ασκήσεις ευλυγισίας, ευκινησίας και ισορροπίας και κυκλοφορία και ανάπτυξη αλλά και τακτική. Μία βασική άσκηση που κράτησε για αρκετά λεπτά ήταν με τρεις υποομάδες και δύο κίπερ για πίεση, ανάπτυξη και επίθεση σε συγκεκριμένο χώρο. Αρχικά ζήτησε κλειστές γραμμές και μετά το πρώτο κλέψιμο επίθεση και μετά να ανοίξουν τους χώρους οι παίκτες του και να μην γυρίζουν την μπάλα προς τα πίσω αλλά να κάνουν άμεσα επίθεση.

«Δεν με πειράζει να κάνετε λάθη. Θέλω να καταλαβαίνετε τα λάθη σας. Το ποδόσφαιρο έχει ρόλους και κανονισμούς και έτσι θα λειτουργούμε και εδώ. Θέλουμε κίνηση και πίεση. Η άμυνα να λειτουργεί γρήγορα και να πρεσάρει και η επίθεση όταν κλέψει να βγει γρήγορα μπροστά», μετέφερε στους παίκτες του μεταξύ άλλων. Ο Ολαϊτάν έβαλε δύο γκολ στην άσκηση ενώ ο... άτυχος ήταν ο Τσιμίκας με κακή συνεννόηση με τον Χουτεσιώτη και αυτογκόλ. Το πρόγραμμα έκλεισε με διατάσεις ενώ ο Τσόρι έκανε ξανά έξτρα πρόγραμμα.

Στο περιθώριο της προπόνησης ο Βίκτορ μίλησε με τον γιατρό Χρήστο Θέο, με τον Ράντο, τον γυμναστή τερματοφυλάκων ενώ τα είπε και με τους αρχηγούς όπως ο Τσόρι και με τους... παλιούς, όπως ο Σιόβας. Στο τέλος υπήρξε και ομαδική φωτογράφηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα